MFF uddannelser

Skjern Tekniske Skole  og Herningsholm Erhvervsskole er MFF’s samarbejdspartnere, når det gælder brancherelaterede uddannelser.

Uddannelses området i regi af Motorcykel-Forhandler Foreningen tager sigte på at kvalificerer/opkvalificerer nuværende og kommende medarbejdere til et mere helhedsorienteret billede af en motorcykelforretnings drift. 

Det er nemt når man kan det!

Er motto for MFF efteruddannelse, som bygger ovenpå de kvalifikationer man har opnået via sit svendebrev og praktisk arbejde på værkstederne.

Efteruddannelsen foregår på Skjern Tekniske Skole og altid i vintermånederne.

MC VPA

En uddannelsen der henvender sig specifikt til værkstedspersonale. Indeholder fagområder, som spænder fra svejsning/drejning/fræsning i nye materialer, til bla.el teknik på ekspertniveau. Også fag som handel, personale, logistik, lean samt stress og konflikthåndtering indgår i pensummet for uddannelsen, der afsluttes med en afgangseksamen.

MC BAA

En uddannelse der henvender sig specifikt til butik/administrationspersonale
At uddannelsen kan placeres i vintermånederne, med et skole ophold på 10 uger hvert år netop i lavsæsonen, er med til at gøre den unik, for på den måde udnytter vi den stille tid konstruktivt til at øge uddannelsesniveauet og samtidig skabe ansættelsestryghed for vores medarbejdere fremadrettet.